Potraviny z domoviny 48 - prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT | LabRulez LCMS

Potraviny z domoviny 48 - prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT

St, 6.1.2021
Jsou potraviny, které jíme bezpečné? Kdo a jak za nás kvalitu a bezpečnost potravin hlídá? Nahlédněte do analytických laboratoří a poslechněte si rozhovor s prof. Janou Hajšlovou z VŠCHT.
Video placeholder

POTRAVINY Z DOMOVINY 48 - prof. ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT

Velice zajímavá reportáž Vás zavede do špičkových analytických laboratoři na Ústavu analýzy potravin a výživy VŠCHT vybavených těmi nejmodernějšími chromatografy a hmotnostními spektrometry, které jsou schopny detekovat naprosto stopové množství různých kontaminantů a nebezpečných látek nejen v potravinách.

POTRAVINY Z DOMOVINY 48: Chromatografy a hmotnostní spektrometry na VŠCHT Praha

Paní prof. Hajšlová, jako jedna z nejvýznamnějších českých a světových odborníků na tuto oblast, Vám přiblíží svůj příběh, historii, aktivity a také to, jak v dnešní době probíhá kontrola bezpečnosti potravin.

VŠCHT Praha/archiv prof. Jany Hajšlové: První moderní plynové chromatografy

POTRAVINY Z DOMOVINY 48: Mezinárodní konference RAFA

Potraviny z domoviny
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.