Seminář: Testování mikrobiologické bezpečnosti potravin

- Foto: Thermo Fisher Diagnostics CZ: Seminář: Testování mikrobiologické bezpečnosti potravin
Vážení obchodní přátelé,
je nám potěšením Vás pozvat na bezplatný seminář určený pro laboratoře zabývající se testováním mikrobiálních patogenů v potravinách.
👉 Pro získání záznamů přednášek se registrujte na tomto odkazu.
Nepromeškejte příležitost se dozvědět více o:
-
Zkušenostech a know-how testování bakterií Listeria přímo z Národní referenční laboratoře Státního veterinárního ústavu v Jihlavě
-
Srovnání tradičních ISO metod a alternativních přístupů v testování bakterií Salmonella a Listeria z prostředí laboratoří ALS
-
Rutinní molekulární detekci bakterií Salmonella v potravinách v prostředí výroby společnosti Mondelez
-
Roli inspekční útvarů v testování potravin přímo od zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Přidejte se k nám ve středu 18. října 2023 v 9:00 osobně v hotelu Clarion Congress Hotel Prague, nebo se připojte online a shlédněte živý přenos webináře.
- Registrace pro osobní účast je možná pouze do pátku 6. října.
Předběžný program:
8:30 Welcome coffee a registrace
9:00 Přivítání
- Jaroslav Pól (Thermo Fisher Diagnostics CZ)
9:10 Testování mikrobiologické bezpečnosti potravin
- Sandra Fréville (Thermo Fisher Scientific)
10:00 Praxe v Národní referenční laboratoři pro Listeria monocytogenes
- Hana Bulawová (Státní veterinární ústav v Jihlavě)
10:30 Coffee break
11:00 Srovnání tradičních ISO metod a alternativních přístupů při testování Salmonella a Listeria
- Gabriela Pásztorová (ALS SK)
11:30 Využití PCR v rutinním stanovení bakteriálních patogenů
- (Mondelēz SK)
12:00 Kontrola SZPI na úseku mikrobiologie potravin
- Lenka Bartošová (Státní zemědělská a potravinářská inspekce)
12:30 Oběd
Těšíme se na setkání s Vámi!
S pozdravem,
Tým Thermo Fisher Diagnostics CZ
Informace ohledně semináře: Lenka Kohoutová ([email protected], +420 778 746 065)
Thermo Fisher Diagnostics CZ: Hana Bulawová, Lenka Bartošová a Sandra Fréville (Seminář - Testování mikrobiologické bezpečnosti potravin)
Přednášející
Hana Bulawová (Státní veterinární ústav v Jihlavě)
Dr. Hana Bulawová je absolventkou přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně. V oboru pracuje již 30 let. Od roku 2001 je zaměstnancem Státního veterinárního ústavu v Jihlavě, oddělení hygieny potravin. Provádí mikrobiologické, imunoenzymatické a senzorické analýzy poživatin, je vedoucí NRL pro Listeria monocytogenes.
Lenka Bartošová (Státní zemědělská a potravinářská inspekce)
Mgr. Lenka Bartošová, Ph.D. vystudovala odbornou biologii na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity v Brně a doktorát na Fakultě veterinárního lékařství Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně. Poté pracovala na Výzkumném ústavu veterinárního lékařství. Na Státní zemědělské a potravinářské inspekci pracuje na pozici referent oddělení laboratoří ústředního inspektorátu, kde se zabývá především problematikou mikrobiologie potravin.
Sandra Fréville (Thermo Fisher Scientific)
Sandra Fréville je regionální taktickou manažerkou v Thermo Fisher Scientific pro oblast potravinářství. Vystudovala biochemické technologie a získala magisterský titul v prodejních technikách pro biotechnologické přístroje a činidla na Ecole Supérieure des Techniques de Biologie Appliquée (ESTBA) v Paříži. Zaměřuje se na dodávaní a zviditelňování inovativních řešení, které pomáhají potravinářskému průmyslu čelit denim výzvám a zaručit bezpečné produkty z farmy až na talíř.
Gabriela Pásztorová (ALS SK)
Gabriela Pásztorová vystudovala odbor Kvasná chémia a bioinžinierstvo na Chemicko-technologické fakultě v Bratislavě. Již 30 let pracuje v laboratořích ALS SK (dříve Mikrolab), nyní na pozici vedoucí oddělení mikrobiologie.