Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
LCMS
GCMS
ICPMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Forenzní analýza a toxikologie
(1)
Klinická analýza
(4)
Lipidomika
(1)
Instrumentace
Iontová chromatografie
(1)
2D-LC
(1)
GPC/SEC
(2)
HPLC
(15)
Výrobce
Agilent Technologies
Merck
(1)
Mestrelab Research
(1)
Shimadzu
(2)
Agilent Technologies
Autor
Chemické listy
(26)
Typ Publikace
Aplikace
(1551)
Brožury a specifikace
(320)
Manuály
(438)
Ostatní
(240)
Vědecké články
Vědecké články
Rok vydání
Aplikace | LabRulez LCMS
STANOVENÍ FENOLU A CHLORFENOLŮ VE SMĚSÍCH METODOU HPLC PO PŘEDCHOZÍM ZKONCENTROVÁNÍ NA PEVNÉ HYDROFÓBNÍ SORBENTY
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí
STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH
Vědecké články
| 2003 | Chemické listy
HPLC, Kapilární elektroforéza
Instrumentace
HPLC, Kapilární elektroforéza
Výrobce
Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ANALÝZA ALKALOIDŮ V MAKOVINĚ METODOU VYSOKOÚČINNÉ KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
MULTIAPLIKAČNÍ ZAŘÍZENÍ PRO VZORKOVÁNÍ A DÁVKOVÁNÍ KAPALNÝCH VZORKŮ
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
GC/MSD, GC/SQ, Iontová chromatografie
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ, Iontová chromatografie
Výrobce
Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
Zaměření
DLOUHODOBÁ STABILITA ALKALOIDŮ V PEVNÝCH LÉKOVÝCH FORMÁCH
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies, Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
ESTERY KYSELINY FTALOVÉ V POTRAVINÁCH A OBALECH Z TRŽNÍ SÍTĚ
Vědecké články
| 2019 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
STANOVENIE IMUNOSUPRESÍVNYCH LIEČIV POMOCOU LC/MS-MS
Vědecké články
| 2021 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Klinická analýza
OPTIMALIZÁCIA HPLCCOULOCHEMICKEJ METÓDY PRE STANOVENIE HOMOCYSTEÍNU A VYBRANÝCH METABOLITOV V PLAZME PO SUPLEMENTÁCII FUNKČNOU POTRAVINOU
Vědecké články
| 2016 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Klinická analýza
STANOVENIE ACIDOBÁZICKÝCH DISOCIAČNÝCH KONŠTÁNT VYBRANÝCH β-BLOKÁTOROV POMOCOU KAPILÁRNEJ ZÓNOVEJ ELEKTROFORÉZY, RP-HPLC A 1H NMR
Vědecké články
| 2014 | Chemické listy
NMR, Kapilární elektroforéza, HPLC
Instrumentace
NMR, Kapilární elektroforéza, HPLC
Výrobce
Mestrelab Research, Agilent Technologies, Shimadzu, Merck
Zaměření
Farmaceutická analýza
STANOVENÍ ALLOXANU V MOUCE POMOCÍ KAPILÁRNÍ ELEKTROFORÉZY VE SPOJENÍ S TANDEMOVOU HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIÍ
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Phenomenex: Technical Sales Consultant
Po, 6.5.2024
Phenomenex
Metrohm: Obchodní a aplikační specialista
Ne, 5.5.2024
Metrohm Česká republika
Mikrobiologické testování potravin, nápojů a vody 2024 (Registrace)
Ne, 5.5.2024
Thermo Fisher Scientific
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.