Prodloužení registrace na konferenci CZEPAR 2025

CZEPAR: Rezidua pod kontrolou: jaké jsou trendy, výsledky a zkušenosti z veterinárního dozoru (Veronika Vlasáková)
Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí odborníci,
rádi bychom Vám oznámili, že registrace na konferenci „Antibiotická rezistence v ČR: Jak společně zastavit nezastavitelné“ byla prodloužena do 12. 11. 2025.
Registrace
Registrace do 12. 11. 2025.
Registrační poplatky
- Běžné vložné: 3500,-
- Zvýhodněné vložné (student): 2400,-
- Zvýhodněné vložné (člen CZEPAR): 3100,-
Konferenční poplatek zahrnuje: celodenní pitný a kávový servis, občerstvení v průběhu konference, společenskou večeři a konferenční materiály
Konference se uskuteční ve dnech 19. – 20. listopadu 2025 v prostorách Hotelu Continental v Brně.
Těšit se můžete na inspirativní odborný program, panelové diskuse se zástupci klíčových institucí i prostor pro sdílení zkušeností a navazování nových spoluprací.
Záštitu nad konferencí Antibiotická rezistence v ČR: jak společně zastavit nezastavitelné převzal ministr pro vědu, výzkum a inovace Marek Ženíšek a ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, ministr zemědělství Marek Výborný a ministr životního prostředí Petr Hladík.
Program
Finální program konference bude zveřejněn v nejbližších dnech, nicméně máme pro vás již teď malou ochutnávku.
Rezidua pod kontrolou: jaké jsou trendy, výsledky a zkušenosti z veterinárního dozoru
Přednáška představí vývoj a současnou podobu kontroly reziduí veterinárních léčiv v potravinách živočišného původu, jak ji provádí Státní veterinární správa. Účastníci se seznámí s aktuálními trendy v kontrolní činnosti, typy vzorků, cílovými látkami a metodami výběru. Zvláštní pozornost bude věnována výsledkům kontrol a zkušenostem z terénu při šetření nevyhovujících nálezů.
Přednášející: Veronika Vlasáková (vedoucí oddělení bezpečnosti potravin na Ústřední veterinární správě Státní veterinární správy)
Vystudovala veterinární lékařství na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno. Ve své působnosti se věnuje především otázkám kontaminace potravin (reziduím cizorodých látek) a analýze bezpečnosti potravin živočišného původu.
CZEPAR: Rezidua pod kontrolou: jaké jsou trendy, výsledky a zkušenosti z veterinárního dozoru (Veronika Vlasáková)




