LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Autor
LabRulez
Vše ze světa analytické chemie na jednom místě. Propojujeme lidi při řešení jejich problémů. U nás naleznete všechny potřebné informace snadno, rychle a přehledně. Přestaňte hledat a začněte nacházet.
Tagy
Článek
Webináře
Logo of LinkedIn

LC a LCMS webináře - 17. týden

Po, 26.4.2021
| Originální článek z: LabRulezLCMS Webináře
V aktuálním týdnu na Vás v oblasti LC a LC/MS čeká celkem 27 webinářů.
LabRulez: LC a LCMS webináře - 17. týden

LabRulez: LC a LCMS webináře - 17. týden

V týdnu od 26. dubna 2021 Vás čekají v oblasti LC a LCMS následující webináře, kterých detaily a registraci najdete v sekci WEBINÁŘE:

Vyhledávejte a filtrujte ve více než 900 GC a LC webinářích.

1. Agilent Technologies: MassHunter WalkUp: Making the Complex Simple, Part 1

Tento webinář prozkoumá, co může MassHunter WalkUp udělat pro vaši laboratoř, zdůrazní zkušenosti administrátora a uživatelů z pohledu různých pracovních procesů a demonstruje snadné použití.

2. Thermo Fisher Scientific: Advancing carbohydrate analysis - Glycans

Tento webinář bude hovořit o vyplnění mezery v analýze glykanů pomocí pokročilé technologie kolon v iontové chromatografii.

3. Waters Corporation: Is your system truly inert? - A PREMIER experience

Prodiskutujeme podrobnosti o vývoji a použití standardů PREMIER pro charakterizaci interakcí s kovy a pro zajištění výkonu a také při řešení problémů.

4. C&EN/Advanced Materials Technology: Reversed phase liquid chromatography: fundamentals and strategies for faster method development

V tomto webináři se věnujeme základním konceptům, které jsou klíčem k vývoji optimalizovaných metod pomocí kapalinové chromatografie na reerzní fázi (RP-HPLC) (nejpoužívanější a nejběžnější separace).

5. Thermo Fisher Scientific: In-depth protein characterization with BioPharma Finder software – intact mass analysis, peptide mapping and new host cell protein workflow

Naučte se, jak do hloubky používat nástroje pro charakterizaci proteinů a jak analyzovat proteiny hostitelských buněk ve Vašich bioterapeutických proteinových vzorcích.

6. Phenomenex: Proper Method Scaling to Achieve Your UHPLC and HPLC Goals

Tato prezentace si klade za cíl poskytnout rámec, ve kterém se budou pohybovat parametry škálování HPLC/UHPLC metod k dosažení požadovaných cílů analýzy.

7. Agilent Technologies: Sensitive Techniques for Targeted PFAS Analysis in Water

W tomto webináři prozkoumáme použití nejnovější technologie QQQ 6495C a její schopnost tlačit citlivost na nižší hodnoty u složitějších PFAS, jako je GenX a zaměříme sea citlivost a vysokou propustnost vzorků.

8. Agilent Technologies: Using OpenLab to Enhance the Empower Experience

Ukážeme, jak spravovat Empower data v univerzálních formátech, jako jsou AniML a Allotrope, což umožňuje dlouhodobé uchovávání záznamů, výměnu dat a reportování mezi platformami od více dodavatelů.

9. LECO: LECO MOSH/MOAH Workshop - Fundamentals On Comprehensive MOSH/MOAH Analysis – Day 1

První den pokryje Základy spojování LC-GC a principy a vybavení GC×GC a ToF-MS.

10. Agilent Technologies: Virtual Ion Mobility Spectrometry (IMS) Mini-Symposium

Mini Symposium se skládá ze šesti krátkých vědeckých prezentací IMS (iontová mobilitní spektrometrie), které přednesli hostující mezinárodní řečníci a vědci z výzkumu a vývoje Agilent.

11. Wiley Analytical Science/Bruker: Highly Multiplexed Targeted Proteomics Acquisition on a TIMS-QTOF

Použitelnost metody je demonstrována na měřením Kras, Nras a Hras v biologických vzorcích a nejčastějších Kras mutacích spojených s rakovinou.

12. Waters Corporation: Benefits of the Cyclic IMS for HDX/MS Experiments

Poslechněte si prednášku od Marka Skehela o použití cyklické IMS pro zkoumání konformací hovězího mitochondriálního komplexu I.

13. Wiley Analytical Science/Bruker: Leveraging prm-PASEF on the timsTOF Pro to Interrogate the Functional Proteome

Popíšeme zde platformu PASEF-PRM-LIVE, rámec implementující on-the-fly úpravu detekčního okna pro maximalizaci pokrytí cíle.

14. Thermo Fisher Scientific: Automated online µSPE cartridge clean-up of QuEChERS extracts before LC-MS/MS and GC-MS/MS analysis of pesticides in foods.

Probereme automatizovaný online přístup k čištění pomocí mini patron poskytující účinnější čištění QuEChERS extraktů k překonání analytických výzev v analýze reziduí pesticidů.

15. Technology Networks/Bruker: MALDI Imaging – A Powerful Tool in Pathology

V tomto webináři bude Kristina Schwamborn diskutovat o tom, jak může MALDI-IMS překonat omezení jiných přístupů při objevování a identifikaci nových molekul a profilů klasifikačních markerů.

16. Thermo Fisher Scientific: Getting the most out of Thermo Scientific's latest acquisition technologies FAIMS and SureQuant with Biognosys' software solutions Spectronaut and SpectroDive

Dva přednášející z Biognosys, proteomických řešení next gen. - budou hovořit o analýze dat FAIMS-DIA pomocí softwaru Spectronaut a cíleném kvantitativním pracovním postupu SureQuant pomocí softwaru SpectroDive.

17. Agilent Technologies: Resolve More Isoforms with the New Agilent 1290 Infinity II Bio LC System

Připojte se k LC aplikačnímu specialistovi a projděte si s ním nové systémy Agilent Technologies 1290 Infinity II Bio LC a zvolte optimální chromatografický systém pro vaše potřeby.

18. Thermo Fisher Scientific: Advancing carbohydrate analysis - Eluent generation

Tento webinář bude hovořit o zjednodušení složitosti analýzy sacharidů generováním eluentu.

19. Waters Corporation: LC-MS/MS multi-residue method: Routine analysis and workflow efficiency

První epizoda Čtvrtků o pesticidech je věnována multireziduální UPLC-MS/MS metodě pro kvantifikaci pesticidů v potravinách dle SANTE, MQLs a nástrojům k modernizaci efektivity pracovních postupů.

20. LECO: LECO MOSH/MOAH Workshop - Fundamentals On Comprehensive MOSH/MOAH Analysis – Day 2

Druhý den přinese LC-GC×GC-TOF-MS/FID: Výkonná platforma pro MOSH&MOAH stanovení.

21. VWR: Mini-symposium: Method development strategies and devising solutions for nitrosamine analysis

Tento webinář bude diskutovat o: Systematické strategii vývoje UHPLC/HPLC metod s doplňkovými stacionárními fázemi pro maximalizaci selektivity a rozlišení; Analýza nitrosaminů v API.

22. Waters Corporation: Comprehending COVID-19: The Application of a Mixed-Mode Stationary Phase for the Analysis of Small Molecule Drugs Evaluated for the Treatment of SARS-CoV-2 Infections

Připojte se k nám v nadcházejícím webináři COVID Spotlight a dozvíte se více o použití Mixed-Mode chromatografie pro analýzu léků na bázi malých molekul.

23. Evosep Biosystems: Robust and comprehensive Protein-Protein Interaction analysis with the Evosep One

V tomto webináři představíme: In-Cell Protein Footprinting spojený s hmotnostní spektrometrií pro strukturní biologii napříč proteomem a Atlas interakcí protein-protein mezi myšími tkáněmi.

24. Agilent Technologies: Sample Preparation Options for the Clinical Research Laboratory

Tento seminář bude diskutovat a porovnávat strategie přípravy vzorků pro klinické laboratoře od jednoduchého zředění a nástřiku až po extrakci na pevné fázi (SPE).

25. Thermo Fisher Scientific: In-depth oligonucleotide characterization with BioPharma Finder software – intact mass analysis, oligonucleotide analysis and mRNA mapping

Naučte se, jak do hloubky používat nástroje pro charakterizaci oligonukleotidů, včetně automatického sekvenování dat MS2 k potvrzení sekvence bioterapeutik a jak provádět mapování mRNA pomocí HR LC MS/MS.

26. PerkinElmer: Improving Your Canna-business: Cannabinoid Monitoring in Dried Flower by the New PerkinElmer LC300 System

Přidejte se k Michaelu Costanzo z PerkinElmeru, podívejte se blíže na testování účinnosti konopí pomocí kapalinové chromatografie, metodu pro testování 16 nejběžnějších kanabinoidů a pohled na nový LC 300.

27. Agilent Technologies: MassHunter WalkUp: Making the Complex Simple, Part 2

Tento webinář prozkoumá, co může MassHunter WalkUp udělat pro vaši laboratoř, zdůrazní zkušenosti administrátora a uživatelů z pohledu různých pracovních procesů a demonstruje snadné použití.

Přehled všech, více než 450, aktuálních a historických LC a LCMS webinářů
LabRulez
 

Mohlo by Vás zajímat

Deeper proteome coverage and faster throughput for single-cell samples on the Orbitrap Astral mass spectrometer

Technické články
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
LC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/MS
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Proteomika

Purity quantification of tris(hydroxymethyl)aminomethane (TRIS) with IC

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza, Klinická analýza

Quantitation of N-Nitroso-Propranolol in Drug Substance using LC-MS/MS

Aplikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Farmaceutická analýza

Analysis of PFAS by EPA Methods 533, 537.1, and 8327

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
Standardy
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

DMT-on Purification of Phosphorothioate Oligonucleotide Using SHIMSEN Styra HLB SPE Cartridge

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Proteomika
 

Podobné články


Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

Tato studie ukazuje, jak je možné využít UV-Vis spektrofotometr Cary 60 pro měření čistoty DNA při 4 °C s použitím příslušenství optického vlákna s mikrosondou.
Altium International
more

Článek | Osobnosti

Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

Rozhovor s Veronikou Brychovou, která se zabývá zejména molekulárně specifickým radiouhlíkovým datováním archeologického materiálu a jeho organickou reziduální analýzou.
Akademie věd České republiky
more

Článek | Různé

Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

Představení funkčních vědeckotechnických parků (VTP) v Ostravě a Plzni.
Vědavýzkum.cz
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Deeper proteome coverage and faster throughput for single-cell samples on the Orbitrap Astral mass spectrometer

Technické články
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
LC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/MS
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Proteomika

Purity quantification of tris(hydroxymethyl)aminomethane (TRIS) with IC

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza, Klinická analýza

Quantitation of N-Nitroso-Propranolol in Drug Substance using LC-MS/MS

Aplikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Farmaceutická analýza

Analysis of PFAS by EPA Methods 533, 537.1, and 8327

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
Standardy
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

DMT-on Purification of Phosphorothioate Oligonucleotide Using SHIMSEN Styra HLB SPE Cartridge

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Proteomika
 

Podobné články


Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

Tato studie ukazuje, jak je možné využít UV-Vis spektrofotometr Cary 60 pro měření čistoty DNA při 4 °C s použitím příslušenství optického vlákna s mikrosondou.
Altium International
more

Článek | Osobnosti

Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

Rozhovor s Veronikou Brychovou, která se zabývá zejména molekulárně specifickým radiouhlíkovým datováním archeologického materiálu a jeho organickou reziduální analýzou.
Akademie věd České republiky
more

Článek | Různé

Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

Představení funkčních vědeckotechnických parků (VTP) v Ostravě a Plzni.
Vědavýzkum.cz
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Deeper proteome coverage and faster throughput for single-cell samples on the Orbitrap Astral mass spectrometer

Technické články
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
LC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/MS
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Proteomika

Purity quantification of tris(hydroxymethyl)aminomethane (TRIS) with IC

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza, Klinická analýza

Quantitation of N-Nitroso-Propranolol in Drug Substance using LC-MS/MS

Aplikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Farmaceutická analýza

Analysis of PFAS by EPA Methods 533, 537.1, and 8327

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
Standardy
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

DMT-on Purification of Phosphorothioate Oligonucleotide Using SHIMSEN Styra HLB SPE Cartridge

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Proteomika
 

Podobné články


Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

Tato studie ukazuje, jak je možné využít UV-Vis spektrofotometr Cary 60 pro měření čistoty DNA při 4 °C s použitím příslušenství optického vlákna s mikrosondou.
Altium International
more

Článek | Osobnosti

Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

Rozhovor s Veronikou Brychovou, která se zabývá zejména molekulárně specifickým radiouhlíkovým datováním archeologického materiálu a jeho organickou reziduální analýzou.
Akademie věd České republiky
more

Článek | Různé

Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

Představení funkčních vědeckotechnických parků (VTP) v Ostravě a Plzni.
Vědavýzkum.cz
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Deeper proteome coverage and faster throughput for single-cell samples on the Orbitrap Astral mass spectrometer

Technické články
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
LC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/MS
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Proteomika

Purity quantification of tris(hydroxymethyl)aminomethane (TRIS) with IC

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza, Klinická analýza

Quantitation of N-Nitroso-Propranolol in Drug Substance using LC-MS/MS

Aplikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Farmaceutická analýza

Analysis of PFAS by EPA Methods 533, 537.1, and 8327

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
Standardy
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

DMT-on Purification of Phosphorothioate Oligonucleotide Using SHIMSEN Styra HLB SPE Cartridge

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Proteomika
 

Podobné články


Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

Tato studie ukazuje, jak je možné využít UV-Vis spektrofotometr Cary 60 pro měření čistoty DNA při 4 °C s použitím příslušenství optického vlákna s mikrosondou.
Altium International
more

Článek | Osobnosti

Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

Rozhovor s Veronikou Brychovou, která se zabývá zejména molekulárně specifickým radiouhlíkovým datováním archeologického materiálu a jeho organickou reziduální analýzou.
Akademie věd České republiky
more

Článek | Různé

Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

Představení funkčních vědeckotechnických parků (VTP) v Ostravě a Plzni.
Vědavýzkum.cz
more
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.