LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
Wiley
Již více než 200 let pomáháme lidem a organizacím rozvíjet dovednosti a znalosti, které potřebují k úspěchu. Vyvíjíme řešení digitálního vzdělávání, učení, hodnocení a certifikace, abychom pomohli univerzitám, podnikům a jednotlivcům přejít mezi vzděláváním a zaměstnáním a dosáhnout jejich ambicí.
Tagy
HPLC
Logo of LinkedIn

Quality control of purified proteins to improve research data reproducibility: improving the time-efficiency and quality of your results.

ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 18.4.2024
Investice do kontroly kvality proteinů jsou přínosem pro všechny zúčastněné strany v oblasti life sciences, od výzkumníků, přes editory po grantové agentury, protože zlepšují věrohodnost dat.
Přejít na webinář
Waters: Quality control of purified proteins to improve research data reproducibility: improving the time-efficiency and quality of your results

Waters: Quality control of purified proteins to improve research data reproducibility: improving the time-efficiency and quality of your results

The scientific community aims to enhance transparency and reliability in published research, with a specific focus on the quality of biological reagents, notably recombinant proteins. Concerns have been raised regarding irreproducible results, prompting discussions on common quality issues associated with recombinant proteins and their impact on downstream applications. In response, professionals in protein purification and characterization have collaboratively developed guidelines for improved quality control.

These guidelines include minimal information requirements for protein identity, production parameters, and long-term stability, as well as a minimal set of quality tests for purity, homogeneity, and identity. Additional recommendations cover DNA contamination, “spectral and thermal denaturation signatures”, homogeneity, “competent fraction”, storage conditions, batch-to-batch reproducibility, and other factors based on intended applications. Evaluation of these guidelines over a one-year period suggests that their implementation can enhance experimental reliability and optimize protein quality. Investing in protein QC benefits all stakeholders in life sciences, including researchers, editors, and funding agencies, by improving data veracity and minimizing resource wastage.

Presenter: Dr. André Matagne (Full Professor at the University of Liège, Belgium)

Wiley
 

Mohlo by Vás zajímat

Alliance iS HPLC System: A New Era of Intuitive Simplicity

Brožury a specifikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Waters
Zaměření
Ostatní

Transmission Measurements of Solid Samples at Variable Angles of Incidence by UV-Vis

Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Materiálová analýza

Quantitation of Per- and Polyfluoroalkyl Substances (PFAS) in Chicken Eggs for Human Consumption

Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství

Bismuth stabilizer in an electroless Ni plating bath

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Elektrochemie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of Sulfites in Food and Beverages Using Single Quadrupole Mass Spectrometer

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
LC/MS, LC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.