LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
Agilent Technologies
Analytičtí vědci a kliničtí výzkumníci po celém světě spoléhají na Agilent a na to, že jim pomůže splnit i ty nejsložitější požadavky v laboratoři. Naše přístroje, software, služby a spotřební materiál řeší celou škálu potřeb ve Vaší laboratoři.
Tagy
LC/MS
LC/MS/MS
LC/TOF
LC/HRMS
Logo of LinkedIn

Acceptability and Antioxidant Properties of Vit D and Saskatoon Berry Fortified Rooibos Tea

ZÁZNAM | Proběhlo St, 21.2.2024
Tento webinář představí vývoj ledového čaje rooibos s vitaminem D3 a sirupem z bobulí Saskatoon jako funkčního nápoje.
Přejít na webinář
Agilent: Acceptability and Antioxidant Properties of Vit D and Saskatoon Berry Fortified Rooibos Tea

Agilent: Acceptability and Antioxidant Properties of Vit D and Saskatoon Berry Fortified Rooibos Tea

Vitamin D is an essential nutrient with several biological functions including immune system regulation and calcium absorption. Caffeine-free rooibos tea is an ideal carrier for vitamin D3 supplementation because of its health benefits. It is also a potential base for the addition of Saskatoon berry syrup, a natural flavor additive.

This webinar highlights the development of an iced-rooibos tea with Vitamin D3 and Saskatoon berry syrup fortification as a functional beverage. Sensory evaluation by consumer acceptability and determination of antioxidant properties by LC-QTOF MS will also be discussed.

Key Learning Objectives/What attendees will learn:

  • An introduction on Functional Foods/Beverages and Their Importance to Nutrition and Health

  • Consumer Acceptability and Descriptive Studies

  • Determination of Functionality of the Developed Beverage

Who Should Attend:

Researchers and food developers with an interest in functional foods and beverages and/or flavor chemistry and sensory studies

Presenter: Michel Aliani (Professor, University of Manitoba)

Michel Aliani is a Professor at the Department of Food and Human Nutritional Sciences, University of Manitoba. His area of scientific expertise includes food science, physiology, mass spectrometry (MS), and Nuclear Magnetic Resonance (NMR)-based metabolomics.

Research focus and interests:

  1. To provide the scientific and molecular basis for the development and successful marketing of functional foods destined for patients with chronic diseases as well as healthy populations in the world and,
  2. To investigate the effect of active compounds on metabolic pathways in animal and human models.
Agilent Technologies
 

Mohlo by Vás zajímat

Deeper proteome coverage and faster throughput for single-cell samples on the Orbitrap Astral mass spectrometer

Technické články
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
LC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/MS
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Proteomika

Purity quantification of tris(hydroxymethyl)aminomethane (TRIS) with IC

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza, Klinická analýza

Quantitation of N-Nitroso-Propranolol in Drug Substance using LC-MS/MS

Aplikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Farmaceutická analýza

Analysis of PFAS by EPA Methods 533, 537.1, and 8327

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
Standardy
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

DMT-on Purification of Phosphorothioate Oligonucleotide Using SHIMSEN Styra HLB SPE Cartridge

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Proteomika
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.