LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
Wiley
Již více než 200 let pomáháme lidem a organizacím rozvíjet dovednosti a znalosti, které potřebují k úspěchu. Vyvíjíme řešení digitálního vzdělávání, učení, hodnocení a certifikace, abychom pomohli univerzitám, podnikům a jednotlivcům přejít mezi vzděláváním a zaměstnáním a dosáhnout jejich ambicí.
Tagy
Software
Logo of LinkedIn

Introducing KnowItAll Quantitation: Complete & Simplify Your Analytical Workflow

ZÁZNAM | Proběhlo St, 13.12.2023
V tomto webináři představíme jednoduchý a intuitivní proces kvantifikace v programu KnowItAll a na živých příkladech ukážeme různé metody, které KnowItAll podporuje.
Přejít na webinář
Wiley: Introducing KnowItAll Quantitation: Complete & Simplify Your Analytical Workflow

Wiley: Introducing KnowItAll Quantitation: Complete & Simplify Your Analytical Workflow

When it comes to chemical quantitative analysis, researchers often find themselves navigating multiple software packages. Mastering these tools to achieve the same level of expertise and reproducibility is a major pain point.

Further disruption to the workflow can occur when one needs to switch tools depending on the analytical technique or data format or even resort to using spreadsheets or in-house tools that require manual processes and are prone to error.

To overcome these challenges, Wiley’s new KnowItAll Quantitation tool provides a single, easy-to-use tool to perform these tasks consistently in a vendor-neutral environment.

In this session we will:

  • Introduce KnowItAll’s simple and intuitive quantitation process, its unique features, and how it can streamline and enhance your analytical workflow.

  • Demonstrate through live examples the various methods supported by KnowItAll: external calibration, internal calibration, and standard addition analysis, and how to successfully quantify spectra of unknown concentration.

This session is recommended for:

  • Scientists and analytical chemists who use AT-IR, IR, GC-MS, Raman, and UV-Vis techniques for spectral quantitative analyses.

  • Professors and students engaged in analytical chemistry and quantitative analysis courses or lab work.

About KnowItAll Solutions:

KnowItAll offers solutions to analyze and manage multiple types of spectral and chemical data in multiple file and instrument formats. KnowItAll's integrated toolsets eliminate the need for multiple software packages and increase overall lab efficiency. Combined with the comprehensive spectral reference database, KnowItAll provides chemists the most advanced technology available for spectral analysis.

Presenter: Dr. Leanna Ergin (Assistant Editor, Wiley Science Solutions)

Q&A with:

Nadia Laschuk (Product Manager - Software and Databases - New Techniques)

Michelle D’Souza (Product Manager, Software Products)

Wiley
 

Mohlo by Vás zajímat

Alliance iS HPLC System: A New Era of Intuitive Simplicity

Brožury a specifikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Waters
Zaměření
Ostatní

Transmission Measurements of Solid Samples at Variable Angles of Incidence by UV-Vis

Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Materiálová analýza

Quantitation of Per- and Polyfluoroalkyl Substances (PFAS) in Chicken Eggs for Human Consumption

Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství

Bismuth stabilizer in an electroless Ni plating bath

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
Elektrochemie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of Sulfites in Food and Beverages Using Single Quadrupole Mass Spectrometer

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
LC/MS, LC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.