LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
New Food magazine
Publikováno každé dva měsíce, New Food pokrývá hlavní témata, která mají dopad na odvětví potravin a nápojů, včetně bezpečnosti potravin, balení, hygieny, zpracování, legislativy a analytických technik.
Tagy
Příprava vzorků
LC/MS
HPLC
Logo of LinkedIn

Less work, better peaks

ZÁZNAM | Proběhlo St, 19.7.2023
Jsou silné efekty rozpouštědel po QuEChERS výzvou ve vaší LC nebo LC/MS analýze? Agilent Feed Injection nabízí řešení.
Přejít na webinář
New food: Less work, better peaks

New food: Less work, better peaks

Are strong solvent effects after QuEChERS a challenge in your LC or LC/MS analysis? Agilent Feed Injection offers a solution. Learn more about this technology and application examples from food safety in this webinar.

In recent years, QuEChERS has greatly simplified sample preparation in food safety analysis. However, downstream of QuEChERS, a strong solvent sample can cause strong solvent effects in LC and LC/MS analysis, leading to peak breakthrough and poor peak shapes, especially as the injection volume increases.

Agilent Feed Injection offers a solution to this challenge. The technique mediates the strong solvent effects by infusing the sample into the mobile phase stream. This allows you to achieve perfect peak shapes and easy peak integration without the need for additional sample preparation.

Join this webinar for a comprehensive introduction to Agilent Feed Injection from Dr. Juan Liang-Schenkelberg, Product Manager, and Dr. Edgar Naegele, Application Scientist, from Agilent. The presentation will be complemented by application examples from the field of food safety analysis.

Learning points:

  • Learn about common challenges in LC and LC/MS analysis following QuEChERS.

  • Learn about Agilent Feed Injection technology and how it helps overcome these challenges.

  • Discuss application examples from the field of food safety analysis with our expert speakers.

Presenter: Dr. Juan Liang-Schenkelberg (Strategic Product Manager at Agilent Technologies)

Juan Liang-Schenkelberg holds a PhD in biochemical engineering from the Hamburg University of Technology (TUHH) in Germany. Juan joined Agilent Technologies in 2016 as Product Manager of analytical HPLC. She is currently responsible for high-end UHPLC systems and for the food segment.

Presenter: Dr. Edgar Naegele (Application Scientist at Agilent Technologies)

Edgar Naegele holds a PhD in organic chemistry from the Karlsruhe Institute of Technology (KIT) in Germany. Edgar joined Agilent Technologies in 2001 as an Application Scientist for LC and MS. Edgar is currently focused on the application of online LC and the new Agilent 1260 Infinity II Hybrid Multisampler in the pharmaceutical and food industries.

New Food magazine
 

Mohlo by Vás zajímat

Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině

Ostatní
| 2024 | ALS Czech Republic
Instrumentace
LC/MS, GC/MSD
Výrobce
Zaměření
Životní prostředí

An advanced integrated GC-MS/MS and LC-MS/MS workflow for the comprehensive analysis of pesticide residues in food

Aplikace
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství

Method Modernization and Method Development (e-Book)

Příručky
| 2024 | Thermo Fisher Scientific
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Ostatní

Alliance iS HPLC System: A New Era of Intuitive Simplicity

Brožury a specifikace
| 2024 | Waters
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Waters
Zaměření
Ostatní

Transmission Measurements of Solid Samples at Variable Angles of Incidence by UV-Vis

Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Materiálová analýza
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.