LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Kvasný průmysl | LabRulez LCMS

    N-nitrosamines in 21th Century

    Vědecké články
    | 2016 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part I. – Technical and Safety Aspects

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Head-space Analysis in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2012 | Kvasný průmysl
    HeadSpace
    Instrumentace
    HeadSpace
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Main Gas Chromatographic Detectors Used in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Instrumentace
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER BY SOLID PHASE EXTRACTION AND DETECTION WITH GAS CHROMATOGRAPHY IN COMBINATION WITH MASS SPECTROMETRY (GC-MS) Part I. – Creation and validation of the analytical method

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Contamination from the environment as a source of bottled water off-odour: a case study

    Vědecké články
    | 2018 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    EnviroMail™17/Evropa: Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině

    St, 8.5.2024
    ALS Czech Republic

    Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification

    Út, 7.5.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.