Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification
- Foto: Altium International: Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification
- Video: Agilent Technologies: Agilent 1260 Infinity II Hybrid Multisampler: Less work, Better Peaks
HPLC je velmi užitečná zejména pro analýzu sloučenin, jako jsou vitaminy, aminokyseliny, cukry, oleje a toxiny, například mykotoxiny. HPLC hraje klíčovou roli při zajišťování bezpečnosti, kvality a nutriční integrity potravinářských výrobků. Její schopnost poskytovat podrobné informace o složení vzorků potravin z ní činí nepostradatelný nástroj pro laboratoře zabývající se testováním potravin a pro potravinářský průmysl.
Společnost Altium International Vás s potěšením zve na online webinář, který se koná 23.5.2024 v 10 hodin.
Rezervujte si své místo již nyní!
Klíčové témata webináře
- Úvod do HPLC.
- Klíčové funkce HPLC, které mohou snížit chybovost a zvýšit účinnost.
- Aplikace HPLC pro analýzu vitamínů.
- Aplikace HPLC pro analýzu aminokyselin pomocí metody automatické derivatizace před kolonou.
- Aplikace HPLC pro analýzu cukrů.
- HPLC aplikace pro analýzu aflatoxinů.
- GPC jako technika přípravy vzorku pro odstranění vysokomolekulární matrice.
Následovat budou otázky a odpovědi za podpory místních týmů Altium.
Těšíme se na setkání s Vámi.
Za Altium Czechia
Jitka Zrostlíková a Jan Kovář
Altium International - Altium webinář - Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification.jpg