Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
LCMS
GCMS
ICPMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
(3)
Instrumentace
Výrobce
Axel Semrau
Shimadzu
(3)
Axel Semrau
Autor
Axel Semrau
(3)
Shimadzu
Shimadzu
Typ Publikace
Aplikace
Aplikace
Rok vydání
Aplikace od Shimadzu | LabRulez LCMS
Mineral Oil Residues in Food Sample Preparation - Part 3 - Fract and Collect
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Instrumentace
GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Výrobce
Shimadzu, Axel Semrau
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Mineral Oil Residues in Food Part 4 - Removing Natural Occurring Alkanes
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Shimadzu, Axel Semrau
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Mineral Oil Residues in Food - Part 2 - Automated Removal of Natural Interferences by Online Epoxidation
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Shimadzu, Axel Semrau
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Metody odběru vzorků a analýzy pro kontrolu množství mykotoxinů a toxinů v potravinách
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.