LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na Kapilární elektroforéza | LabRulez LCMS

    TRENDY V CHARAKTERIZACI BIOFARMACEUTIK

    Prezentace
    | 2018 | Pragolab
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, IC-MS, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, IC-MS, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    ZipChip™ System for Selected Thermo Scientific™ Mass Spectrometers - for CE/ESI-MS Analyses

    Prezentace
    | N/A | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření

    VITATOX: Legislativní a bezpečnostní aspekty speciace toxických prvků v potravinách a farmaceutických materiálech

    Prezentace
    | 2023 | UTB ve Zlíně (VITATOX)
    HPLC, Iontová chromatografie, Kapilární elektroforéza, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, Iontová chromatografie, Kapilární elektroforéza, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    EnviroMail™17/Evropa: Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině

    St, 8.5.2024
    ALS Czech Republic

    Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification

    Út, 7.5.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.