LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Materiálová analýza se zaměřením na DART | LabRulez LCMS

    Analysis of butylene glycol oligomer samples by temperature-rising direct analysis in real time mass spectrometry (TR-DART-MS)

    Postery
    | 2015 | Shimadzu
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Development of a simultaneous analysis method of volatile compounds by DART MS

    Postery
    | 2015 | Shimadzu
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    High-Resolution Accurate-Mass (HRAM) Phthalate Screening using Direct Analysis in Real Time (DART) Ambient Ionization

    Postery
    | 2013 | Thermo Fisher Scientific (ASMS)
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Podcast CHEmic #26 – Peníze z vědy chceme do vědy vrátit, říká zakladatelka Nadace Experientia Hana Dvořáková

    Čt, 9.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.