LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Proteomika | LabRulez LCMS

    LC AND LC-MS CHEMISTRY CONSUMABLES FOR BIOSEPARATIONS

    Ostatní
    | 2022 | Waters
    Spotřební materiál, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, LC kolony
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Proteomika, Klinická analýza

    Proteome Discoverer 3.0 software with the CHIMERYS intelligent search algorithm

    Ostatní
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific
    Software
    Instrumentace
    Software
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Proteomika

    Evolution of modern single-cell proteomics

    Ostatní
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Proteomika

    Agilent ICP-MS Journal (August 2022, Issue 89)

    Ostatní
    | 2022 | Agilent Technologies
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Instrumentace
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Proteomika
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    EnviroMail™17/Evropa: Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině

    St, 8.5.2024
    ALS Czech Republic

    Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification

    Út, 7.5.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.