LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez LCMS

    ANALÝZA ALKALOIDŮ V MAKOVINĚ METODOU VYSOKOÚČINNÉ KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SIMULTÁNNÍ STANOVENÍ VITAMINŮ B1, B2 A B6 METODOU KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE S HMOTNOSTNÍ DETEKCÍ

    Vědecké články
    | 2020 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SKUPINOVO-SELEKTÍVNY POLYMÉR S ODTLAČKOM MOLEKULY AKO SORBENT PRE EXTRAKCIU KUMARÍNOV Z LIEČIVÝCH RASTLÍN

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    KUMULACE SEKUNDÁRNÍCH METABOLITŮ V LARVÁLNÍCH STÁDIÍCH LIŠAJE SMRTIHLAVA (Acherontia atropos) V ZÁVISLOSTI NA SLOŽENÍ POTRAVY

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    STANOVENÍ ALLOXANU V MOUCE POMOCÍ KAPILÁRNÍ ELEKTROFORÉZY VE SPOJENÍ S TANDEMOVOU HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIÍ

    Vědecké články
    | 2020 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 1998 | Chemické listy
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ BIOLOGICKY AKTIVNÍCH CHMELOVÝCH PRENYLFLAVONOIDŮ METODOU HPLC-PDA VE CHMELOVÉM MATERIÁLU

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ESTERY KYSELINY FTALOVÉ V POTRAVINÁCH A OBALECH Z TRŽNÍ SÍTĚ

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Metody odběru vzorků a analýzy pro kontrolu množství mykotoxinů a toxinů v potravinách

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.