LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na Kapilární elektroforéza od Agilent Technologies | LabRulez LCMS

    Determination of B-vitamins in Energy Drinks by CE/MS/MS

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Monosaccharides in Grain by CE/MS/MS

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Multiresidue Pesticides in Soybean by Combining QuEChERS and CE-MS/MS

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analyze Biogenic Amines in Salmon and Shrimp by Capillary Electrophoresis-Tandem MS

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Malic Acid and Lactic Acid in Wine by CE-MS/MS

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Halosulfuron-Methyl in Bell Peppers Using QuEChERS and CE/MS/MS

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CZE Analysis of Artificial Sweeteners and Preservatives in Drinks

    Aplikace
    | 1994 | Agilent Technologies
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Flavonoids in Plant Extracts by CE-MS

    Aplikace
    | 1999 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/SQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous analysis of inorganic anions, organic acids, amino acids and carbohydrates using the Agilent Basic Anion Buffer

    Aplikace
    | 2000 | Agilent Technologies
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Screening of Amino Acids in Food by CE-ESI-MS

    Aplikace
    | 2000 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/SQ, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Metody odběru vzorků a analýzy pro kontrolu množství mykotoxinů a toxinů v potravinách

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.