LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na LC/HRMS od Bruker | LabRulez LCMS

    Classification of Poultry Meat Cuts Based on Approach of Untargeted Lipidomic Analysis and Advanced Chemometrics

    Postery
    | 2023 | Bruker (ASMS)
    Iontová mobilita, LC/MS, LC/MS/MS, LC/TOF, LC/HRMS
    Instrumentace
    Iontová mobilita, LC/MS, LC/MS/MS, LC/TOF, LC/HRMS
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Lipidomika, Potraviny a zemědělství

    Untargeted 4D Lipidomics combined with Chemometrics, as a reliable tool for the classification of pork meat cuts

    Postery
    | 2023 | Bruker (ASMS)
    LC/MS, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/TOF, Iontová mobilita
    Instrumentace
    LC/MS, LC/HRMS, LC/MS/MS, LC/TOF, Iontová mobilita
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Metody odběru vzorků a analýzy pro kontrolu množství mykotoxinů a toxinů v potravinách

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.