Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
LCMS
GCMS
ICPMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
HPLC
LC kolony
(1)
Spotřební materiál
(2)
HPLC
Výrobce
Restek
Restek
Autor
Restek
Restek
Typ Publikace
Postery
Prezentace
(1)
Postery
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na HPLC od Restek | LabRulez LCMS
CSC: Measuring the Stability of Neutral and Acidic Cannabinoid Certified Reference Material for Instrument Calibration
Postery
| 2023 | Restek
Spotřební materiál, HPLC
Instrumentace
Spotřební materiál, HPLC
Výrobce
Restek
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CSC: A Streamlined, Cost-effective Cannabis and Hemp Flower Workflow for Potency Testing
Postery
| 2023 | Restek
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Restek
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CSC: Cannabis Potency Testing: Which Column Dimension is Right for You?
Postery
| 2023 | Restek
Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
Instrumentace
Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
Výrobce
Restek
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex
St, 8.5.2024
Česká voda – MEMSEP, a.s.
EnviroMail™17/Evropa: Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině
St, 8.5.2024
ALS Czech Republic
Altium webinář: Agilent LC Solutions For Food Testing and Food Fortification
Út, 7.5.2024
Altium International
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.