LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Zobrazování pouze webinářů společnosti Plasmion GmbH

Rapid food and feed analysis through VOC analysis using SICRIT technology

Nedávná práce, při níž byla technologie SICRIT použita pro cílené i necílené monitorování potravin a krmiv.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 17.1.2024
Agilent Technologies
more

Plasmion Customer Forum 2021 - Session I

Rádi bychom Vás pozvali na virtuální Plasmion Customer Event 2021 pokrývající několik různých oblastí úspěšného použití technologie SICRIT® - revolučního iontového zdroje na bázi studené plasmy.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 23.11.2021
Plasmion
more

New Routes in Quality Control of Food - Data-driven Odor Analysis with SICRIT®

V tomto živém webináři si ukážeme příklady, jak technologie SICRIT® senzorů přináší řešení pro objektivní analýzu pachů a VOC založenou na datech.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 29.6.2021
Plasmion
more

GC Coupling to LC-MS Instruments - Expand your Mass Spectrometric “View” with SICRIT

Iontový zdroj SICRIT® je jedinečným mostem mezi světem GC a LC a poskytuje 5 hlavních výhod. Rozšiřte svůj „hmotnostně“ spektrometrický „pohled“ pomocí SICRIT®.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 5.5.2020
Plasmion
more

Direct MS Screening - Get Results Faster with SICRIT

Možnost přímého screeningu iontovým zdrojem SICRIT® poskytuje tři výhody pro stávající (rutinní) analýzy a snížuje složitost hmotnostní spektrometrie z hlediska přípravy, provedení a vyhodnocení.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Po, 4.5.2020
Plasmion
more
  • Před
  • 1
  • Další
 

Mohlo by Vás zajímat


Unveiling a Connection That Matters - OpenLab 2.8

Út, 9.4.2024
Altium International

Nový LC/MS trojitý kvadrupól Agilent 6495D nejen pro cílené omics přístupy

Út, 9.4.2024
Altium International

ALS online webinář: Legionella v teplých vodách

Po, 8.4.2024
ALS Czech Republic
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.