Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
LCMS
GCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
LCMS
GCMS
ICPMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(1)
Klinická analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
(1)
Instrumentace
LC/MS
(2)
LC/MS/MS
(2)
LC/QTRAP
(2)
Výrobce
SCIEX
(2)
Autor
Agilent Technologies
(292)
Anatune
(1)
Biotage
(4)
Bruker
(54)
SCIEX
SCIEX
Typ Publikace
Aplikace
(121)
Brožury a specifikace
(11)
Manuály
(2)
Ostatní
(18)
Postery
Postery
Rok vydání
Aplikace od SCIEX | LabRulez LCMS
Determination of Animal Species Origin from Gelatin in Food and Pharmaceutical Products by LC-MS/MS
Postery
| 2019 | SCIEX
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
Výrobce
SCIEX
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Improve Sensitivity for Quantification of Antisense Oligonucleotides in Plasma Using Microflow LC MRM Methodology
Postery
| 2020 | SCIEX
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
Výrobce
SCIEX
Zaměření
Klinická analýza
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)
Po, 29.4.2024
Centrum dopravního výzkumu (CDV)
Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU
Ne, 12.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Podcast CHEmic #26 – Peníze z vědy chceme do vědy vrátit, říká zakladatelka Nadace Experientia Hana Dvořáková
Čt, 9.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.