LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na HPLC | LabRulez LCMS

    SKUPINOVO-SELEKTÍVNY POLYMÉR S ODTLAČKOM MOLEKULY AKO SORBENT PRE EXTRAKCIU KUMARÍNOV Z LIEČIVÝCH RASTLÍN

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ANALÝZA ALKALOIDŮ V MAKOVINĚ METODOU VYSOKOÚČINNÉ KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ BIOLOGICKY AKTIVNÍCH CHMELOVÝCH PRENYLFLAVONOIDŮ METODOU HPLC-PDA VE CHMELOVÉM MATERIÁLU

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    KUMULACE SEKUNDÁRNÍCH METABOLITŮ V LARVÁLNÍCH STÁDIÍCH LIŠAJE SMRTIHLAVA (Acherontia atropos) V ZÁVISLOSTI NA SLOŽENÍ POTRAVY

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    ESTERY KYSELINY FTALOVÉ V POTRAVINÁCH A OBALECH Z TRŽNÍ SÍTĚ

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH

    Vědecké články
    | 2003 | Chemické listy
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MOŽNOSTI DETEKCE FALŠOVÁNÍ CITRONOVÝCH ŠŤÁV A NÁPOJŮ NA BÁZI CITRONŮ

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy
    HPLC, AAS
    Instrumentace
    HPLC, AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    Back to Basics - Zpět k základům

    Po, 29.4.2024
    Waters Corporation

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.