LCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na HPLC | LabRulez LCMS

    LC-GC System MOSH/MOAH

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Axel Semrau
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Cannabis Testing Laboratory Solutions

    Brožury a specifikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quick Estimation of the Freshness and the Level of Putrefaction in Fish Meat Using Nexera™ Dual Injection System

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Notebook - AGILENT FOOD TESTING SOLUTIONS

    Příručky
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Various Analysis Techniques for Organic Acids and Examples of Their Application

    Příručky
    | 2020 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Investigation of mycotoxins in different beers with several clean-up techniques using the Mycotoxin Screening System

    Postery
    | 2017 | Shimadzu (AOAC)
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Potency Determination of 16 Cannabinoids by UHPLC with Diode-Array Detection

    Postery
    | 2020 | Shimadzu (AOAC)
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Microwave Digestion and On-line Pre-Column Derivatization UHPLC Method for Analysis of Total Amino Acids in Feed

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous Analysis of Fat-Soluble Vitamins A, D, and E in Food Using ACQUITY Arc Two-Dimensional Liquid Chromatography

    Aplikace
    | 2020 | Waters
    HPLC, 2D-LC
    Instrumentace
    HPLC, 2D-LC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO & PROCESEXPO 2024

    Út, 23.4.2024
    CHEMAGAZÍN

    Aktuality v oblasti servisních služeb a zákaznických školení (M. Juříček) - NPI2023

    Út, 23.4.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.