Přihlášení
Registrace
Nastavení
Filtrování
Filtrování
Obnova hesla
Obnova hesla
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

Shimadzu Preparative and Purifcation Liquid Chromatograph - Nexera Prep

Brožury a specifikace
| 2019 | Shimadzu
Instrumentace
PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Semi-Preparative Supercritical Fluid Chromatography System - Nexera UC Prep

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
SFC, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Analytical and Measuring Instruments

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC-SQ, LC/IT, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

Shimadzu Preparative and Purifcation Liquid Chromatograph - Nexera Prep

Brožury a specifikace
| 2019 | Shimadzu
Instrumentace
PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Semi-Preparative Supercritical Fluid Chromatography System - Nexera UC Prep

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
SFC, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Analytical and Measuring Instruments

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC-SQ, LC/IT, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

Shimadzu Preparative and Purifcation Liquid Chromatograph - Nexera Prep

Brožury a specifikace
| 2019 | Shimadzu
Instrumentace
PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Semi-Preparative Supercritical Fluid Chromatography System - Nexera UC Prep

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
SFC, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Analytical and Measuring Instruments

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC-SQ, LC/IT, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

Shimadzu Preparative and Purifcation Liquid Chromatograph - Nexera Prep

Brožury a specifikace
| 2019 | Shimadzu
Instrumentace
PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Semi-Preparative Supercritical Fluid Chromatography System - Nexera UC Prep

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
SFC, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---

Shimadzu Analytical and Measuring Instruments

Brožury a specifikace
| 2020 | Shimadzu
Instrumentace
GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC-SQ, LC/IT, PrepLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.